Välkommen till
Moderaterna i
Engelbrekt!

Engelbrektsmoderaterna är en stor förening som verkar som opinionsbildare på Östermalm. Vi har ett nära samarbete med våra lokalpolitiker i Stockholm och vi ser till att relevanta frågor kommer upp i stadens nämnder. I Engelbrektsmoderaterna engagerar vi oss för både stora och små frågor.

För oss är både de nationella och regionala frågorna viktiga men det är de lokala frågorna som brukar stå i centrum. Ingen fråga är för liten eller för svår för att vi ska ha åsikt att driva. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår stadsdel så att den blir tryggare och mer framkomlig. Det kan gälla belysningen i Humlegården, förskola, fritidshem, vårdcentraler, hemtjänst och äldreomsorg. Vi anser att det är viktigt med en fungerande stadsdel som är ren, snygg och trygg, med en fungerande service. Östermalm ska vara en bra stadsdel att bo i oavsett ålder eller livssituation.

Vi är alltid intresserade av att veta vad du tycker att vi kan förbättra! Du är varmt välkommen att framföra dina idéer till styrelsen genom vår ordförande Per Rosencrantz, per.rosencrantz@gmail.com.

Senaste nyheter

  • Årsmöte 2024

    Revisionsberättelse Engelbrekt 2023 Sammanfattning bokslut 2023 Verksamhetsberättelse 2023 Kallelse årsmöte

    Läs mer
  • Ny styrelse 2023

    Stort tack för förtroendet! Engelbrektsmoderaterna har fått en ny styrelse efter årsmöte i februari. Styrelse 2023 Ordförande: […]

    Läs mer
  • Årsmöte 2023

    Årsmötet äger rum torsdagen den 16 februari 2023 med start kl.17.00. Se handlingar nedan.  Årsmötestalare är utrikesminister […]

    Läs mer
Visa alla nyheter